DE SEKS KUNSTNERE PÅ STREET ART FESTIVALEN

DE SEKS KUNSTNERE PÅ STREET ART FESTIVALEN

Copenhagen Poster 

Michael Jakobsen aka Copenhagen Poster er Street Artist, grafiker
og illustrator. Han har bl.a. løst opgaver for Foo Fighters, Den Danske Filmskole, Alzheimerforeningen og Christian Fuhlendorff. Michael har lavet Street Art både i Danmark og udlandet. Michael har malet flere steder i og omkring København, og har bl.a. lavet et stort værk på den nedlagte fabrik, ’Bolsjefabrikken’. 

Stine Hvid 

Stine Hvid er dansk kunster, street artist, illustrator og grafisk designer, bosiddende i København, Danmark. Stine har arbejdet fuldtid som kunstner siden 2013, og maler og illustrerer blandt andet for mange forskellige virksomheder og brands f.eks. Google, Netflix, Pepsi, RedBull. Den største passion er at male på gaderne, og hun har siden 2011 malet vægmalerier i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, USA og Australien. 

Balstrøm 

Den anerkendte københavnske kunstner, Rasmus Balstrøm, har gennem sine mange år som street art-kunstner forfinet sin helt egen stil. Han er verdenskendt for sin teknik og sit mangfoldige udtryk i alt fra fantasifulde universer til politiske statements. Balstrøms kunst kan have et humoristisk og til tider rebelsk og provokerende udtryk, som skubber publikums grænser. Balstrøm var i 2020 repræsenteret ved verdens største street art-museum i Amsterdam, og han har tidligere arbejdet sammen med nogle af de største legender som f.eks. OBEY og Jeff Hammilton. 

Welin

Den danske kunstner Andreas Welin er oprindeligt fra Sønderborg, men bor i øjeblikket i København. Han har rejst en del med sin kunst
i bl.a. Melbourne, Amsterdam og Brooklyn, hvor han har dyrket street art-genren med andre internationale kunstnere. De seneste år har Welin udviklet sig kunstnerisk, fra et mere traditionelt street art-udtryk til nu at hente inspiration og arbejdsmetoder fra klassiske malerier. Hér trækker Welin bl.a. på sin uddannelse i klassisk tegning fra Tegneskolen i København, når han arbejder med komposition, form og lys.

Malakkai

Isaac Malakkai er illustrator og street artist med en meget genkendelig stil. Han har malet på gaderne siden 1999, og du finder hans værker lige fra Spanien til Kina, Mexico og over hele Europa. Isaac er født i Almería, Spanien og bor lige nu I Danmark. Han elsker digital kunst og spray maling, små gif loops med et tydeligt humoristisk præg og henter inspiration fra dagligdagens spidsfindigheder.

Lints

Lints er en dansk kunstner og et produkt af 80’erne. Han er dybt inspireret af det grafiske, hvor han henter inspiration fra tegneserier, videospil og graffiti. Hans opvækst på landet og tæt på naturen og dyrene har sat sit præg på hans kunst. Hvad end det er på papir eller på en mur, så vil du opleve kontrasten mellem det urbane og det landlige. Måske er han inspireret, måske er han nostalgisk... eller måske er han bare ved at blive ældre. Hans værker har prydet alt lige fra Roskilde Festival til Berlin, Lissabon og San Francisco.