Maja Brøns er en sproglig og musikalsk begavelse, der på sit debutalbum jonglerer med tematikker fra sin virkelighed som kvinde i midten af 30’erne. Med inspiration fra personligheder som Trille og Joni Mitchell skriver hun sange med varme, sanselighed og udsyn til naboen og næsten.

** Denne aften er Maja akkompagneret af Karen Duelund Guastavino (saxofoner, autoharpe mm.) og Jesper Thorn (kontrabas).

”Imens vi venter på solen” bevæger sig i grænselandet avant-pop, nordisk jazz og folk-pop. Sangene tager udgangspunkt i egne digte delvist skrevet under Corona-krisen og i det paradigmeskifte, som overgangen fra ung kvinde til mor er. Det er sange om at finde fodfæste i en kaotisk familie og om at finde kærligheden og holde på den; om brændende at ønske sig en baby og om ikke at behøve at stå fast i modvinden alene. Alt i et poetisk formsprog hvor særligt månen spiller en rolle i det natlige tekst-landskab.

Pladen er komponeret og produceret af Maja Brøns i samarbejde med Sebastian Vinther Olsen og et hav af dejlige musikere.

“Imens vi venter på solen” udgives på pladeselskabet Blikflak. 

Album-illustrationer af Freja Hyldgaard.